Revolution Slider Hiba: Slider with alias mezoker not found.
Maybe you mean: 'kettesmezo' or 'kettesmezoangol'

Pályázat

pályázat száma, részletek>>
szechenyi2020
null

Minőségi termékek

Haacp

null

Friss

null

akciók

A MEZŐKER Kft. 1991-ben alakult szárított zöldségek előállítására és forgalmazására. A meglévő profil megtartása mellett 2002-ben tisztított konyhakész zöldségek gyártásába kezdett, majd 2010-től friss zöldségek termeltetésével és forgalmazásával bővült a tevékenység. A cég székhelye és a Friss, , Konyhakész tisztított zöldség ágazat telephelye Szeged- Szentmihályon található. A gyártáshoz szükséges friss zöldség alapanyag többségét a cég saját termeltetésből szerzi be a Homokhátságról. A kiváló minőségű alapanyagokból magas technológiai színvonalon, korszerű gépekkel gyártjuk a konyhakész tisztított zöldségeket, amelyek jelentős szerepet játszanak a hazai közétkeztetésben, valamint éttermek, vendéglők konyháinak szolgáltatnak kiváló alapanyagot.  Friss zöldségeink a nagyobb hipermarketek polcain is megjelennek.

A Szárítmány üzletág Hódmezővásárhely- Gorzsán működik. Az üzemből kikerülő szárított zöldségek többsége exportra kerül. Az üzem egyedülálló technológiai színvonalának köszönhetően olyan szárítmány alapanyagok kerülnek ki az üzemből, amelyek kiváló alapanyagként szolgálnak több európai multinacionális cég termékeihez. Az üzletágban a legnagyobb mennyiségben szárított vöröshagyma félék gyártása történik, melyeket különböző formátumokban (szelet, dara stb.) szállítunk partnereinknek.  E mellett még több mint 10 féle szárított zöldség kerül ki az üzemből (paszternák, petrezselyemgyökér, petrezselyemzöld, sárgarépa, burgonya, paraj, kapor, zeller stb.)különböző formátumokban és kiszerelésekben.

A Mezőker Kft. folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően mind a két üzemében korszerű technológiájú, Magyarországon egyedülálló gépsorokon történik a gyártás, melyeknek köszönhetően a cég termékei mind a hazai, mind az európai piacokon  kiemelkedő minőséget nyújtanak a vásárlóknak. A minőség biztosítása szempontjából további biztosítékot jelent, hogy az üzemek rendszeres auditálásokon esnek át, megfelelve a legmagasabb élelmiszerbiztonsági követelményeknek is.