null

Üdvözöljük a Mezőker Kft. honlapján!

null

Cégünk csaknem 30 éves fennállása alatt a zöldség-szárítmány iparág egyik legismertebb szereplőjévé vált. Köszönhető ez annak a minőség- és a vevői elégedettség iránti elkötelezettségnek, amelyet kivétel nélkül minden dolgozónk a magáénak tudhat.

2002-től tisztított, konyhakész termékek gyártásával is foglalkozunk. A gyártáshoz szükséges friss zöldség alapanyag többségét saját termeltetésből szerezzük be. A kiváló minőségű alapanyagokból magas technológiai színvonalon, korszerű gépekkel gyártjuk a konyhakész tisztított zöldségeket, amelyek jelentős szerepet játszanak a hazai közétkeztetésben, valamint éttermek, vendéglők konyháinak szolgáltatnak kiváló alapanyagot.  Friss zöldségeink a nagyobb hipermarketek polcain is megjelennek.

Termékeink folyamatos jó minőségére és az élelmiszerbiztonságra világszerte elfogadott minőségirányítási rendszerünk (IFS) és az ügyfeleink által támasztott követelményeknek való folyamatos megfelelés a garancia.

Az általunk termeltetett és szárított alapanyagok 100%-ban fenntartható forrásból származnak. Ezen túl nagyon fontosnak tartjuk az egyéb forrásokból beszerzett termékeink fenntarthatóságának megteremtését, amely már csaknem teljes egészében megvalósult.

Amennyiben szárított-, vagy friss-, konyhakész zöldségre van szüksége, keressen bennünket bizalommal, megtaláljuk a megfelelő megoldást, legyen szó az élelmiszeripar bármely szegmenséről!

null